Despre Cleanside Services

Cleanside Services – Servicii de curățenie excepționale

Cleanside Services este dedicat serviciilor profesionale de curățenie, cu un accent foarte mare pe cerințele unice si individuale ale clientului.

Cleanside Services este o companie care furnizează  servicii de curățenie rezidențială și comercială  în Bucuresti și zonele limitrofe. Curățenia rezidențială și comercială se realizează de personalul nostru competent, cu experiență, discret și eficient. Oferim un serviciu de întreținere și curățare de înaltă calitate la un preț competitiv. Mai mult, folosim exclusiv produse și echipamente profesionale pentru a asigura eficiența optimă pentru clienții noștri.

De ce să alegeți Cleanside Services?

Misiunea noastră

Misiunea și scopul nostru sunt de a stabili o relație de lungă durată cu clienții noștri, oferind un serviciu excelent și rentabil.

Cu noi, satisfacția ta este garantată
Experții companiei CLEANSide se angajează să ofere servicii  de curățare, apreciate la nivel național a locuințelor clienților noștri . Pentru a îndeplini acest obiectiv, respectăm standardele stricte, care rămân constante.
Echipa noastră de curățare este sigură si eficientă
Compania noastră este complet sigură si eficientă, ceea ce înseamnă că puteți avea liniște atunci când ne angajați ca și companie de curățenie. Este foarte important pentru noi să ne știm clienții încrezători în serviciile noastre.
Echipele noastre constau în angajați complet instruiți
Acest lucru înseamnă că fiecare persoană angajată într-o locație a companiei de curățenie trece printr-un proces minuțios de monitorizare și apoi este instruită în fiecare aspect al serviciilor noastre de curățenie. Acest lucru asigură servicii de înaltă calitate de fiecare dată.
Servicii de curățenie la domiciliu
Viața este prea scurtă pentru a-ți curăța propria casă. Ar trebui să vă puteți bucura de liniște sufletească știind că este pe mâini bune casa dvs., în timp ce vă concentrați pe lucruri care contează mai mult pentru dvs., cum ar fi familia și cei dragi.
Ne garantăm munca
Compania noastră de curățenie se străduiește să ofere cel mai înalt nivel de calitate, servicii și valoare fiecărui client. Dacă nu sunteți complet mulțumit de serviciul nostru, vă rugăm să ne informați în termen de 24 de ore de la curățenie, pentru a putea rezolva situația.
Rezervare gratuită prin telefon
Serviciile companiei noastre de curățenie sunt cheia pentru păstrarea unei case frumoase, în timp ce îți faci mai mult timp pentru tine și pentru lucrurile care îți plac cel mai mult. Contactează-ne acum pentru o rezervare GRATUITĂ.